Industrieterrein Bijsterhuizen / Bijsterhuizen 5012 / 6604 LZ Wijchen / Tel.: 024 2100111 / Fax: 024 2100112 / info@tooltechniek.nl


Betalingen

Betalen

Bestelling via onze webshop worden in behandeling genomen zodra de betaling bij ons ontvangen is. U heeft de keuze uit:


 1. Betaling via I-deal
  bij het afrekenen kiest u de betaalmethode iDeal. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht en geldt ook geen maximum orderbedrag.

 2. Betaling via overschrijving vooraf
  bij een overschrijving vooraf ontvangt u, na het plaatsen van de order, een orderbevestiging met ordernummer en totaalbedrag dat voldaan dient te worden. Zodra uw betaling bij Tool Techniek is binnengekomen wordt uw order in behandeling genomen. Er worden geen extra kosten in rekening gebracht en geldt ook geen maximum orderbedrag. U dient het totaalbedrag over te maken op bankrekeningnummer ABN-AMRO 5951.74.906 t.n.v. Tool Techniek in Wijchen onder vermelding van het ordernummer.
  Houdt u bij het overmaken van uw betaling rekening met een overboektijd van 1 tot 3 werkdagen. Bij gebruik van ABN-AMRO internetbankieren kunnen wij uw betaling dezelfde dag na uw opdracht controleren en in behandeling nemen.

 3. Betaling onder rembours
  bij het afrekenen kiest u de betaalmethode Rembours. Voor orders met betaling onder rembours worden extra kosten € 16,95 per order in rekening gebracht en geldt een maximum orderbedrag van € 1.000,-.

 4. Betaling contant
  Indien u kiest om uw bestelling af te halen bij Tool Techniek dient u contant af te rekenen op het moment van afhalen (pin-automaat is aanwezig) en voorkomt u dat er verzendkosten in rekening worden gebracht.
  Afhalen is dagelijks mogelijk van 8.30 uur tot 17.00 uur. Wij laten vooraf weten of het bestelde artikel gereed staat om op te halen. U kunt hiervoor ook bellen met 024 2100111 of mailen via verkoop@tooltechniek.nl